Bitcoin verslaat 2013-2017 Drie maanden lang

Bitcoin heeft zijn vorige high drie maanden sneller herwonnen dan in de vorige stierenrennen.

20.000 dollar is heroverd in 2 jaar, 11 maanden en 29 dagen…
Bitcoin brak zijn record, slechts één dag te kort voor zijn driejarig hoogverjaardag.

Het feit dat Bitcoin Code gisteren zijn all time high brak, was significant om een aantal redenen, niet in het minst omdat het eindelijk zijn vorige high heeft geëvenaard en een nieuw tijdperk van prijsontdekking heeft ingeluid, iets wat voor het laatst gebeurde in 2017. Interessant genoeg is het echter gelukt om dit drie maanden eerder te doen dan tijdens de laatste stierenloop, terwijl de recordhoogte slechts één dag werd bereikt terugschrikken voor zijn driejarig jubileum.

Verschillende omgevingen, gelijkaardige prestaties

2013 was de eerste stierenloop die Bitcoin meer dan $1.000 kostte, met een maximum van $1.166 op 30 november van dat jaar. De correctie die volgde nam het naar beneden naar $153 voordat het herstel begon, een herstel dat zag Bitcoin bereiken pariteit met zijn eerdere hoge op 20 februari 2017, met 3 jaar, 2 maanden, en 25 dagen tussen de twee hoogtepunten.

Ondanks dat het deze keer een heel ander voorstel is, heeft Bitcoin toch een griezelig gelijkaardig pad gevolgd:

Bitcoin hoog-hoog

Deze keer heeft het proces om de vorige high terug te winnen 2 jaar, 11 maanden en 29 dagen geduurd, drie maanden korter dan de vorige inspanning. Gezien het feit dat Bitcoin, en de wereld in het algemeen, nu een heel andere plaats is dan in februari 2017, is het feit dat de cycli zo dichtbij zijn ondanks dat ze zo’n zeven jaar van elkaar verwijderd zijn, vrij ongelooflijk.

Bitcoin’s Winter Warmer

Wat ook griezelig is, is dat Bitcoin zijn hoogtepunt van 2017 bereikte op 17 december, slechts 18 dagen na het equivalent daarvan in 2013, terwijl het hoogtepunt van gisteren een enkele dag voor het driejarige jubileum van 2017 werd teruggewonnen. Deze parallellen maken de suggestie dat Bitcoin beter presteert in de wintermaanden geloofwaardig, hoewel het twijfelachtig is dat 2021 2017 beter zal weerspiegelen, waardoor de Bitcoin net iets meer dan negen maanden na het terugvorderen van de all time high weer boven water kwam. Gezien het feit dat Bitcoin nog maar een paar maanden bezig is met zijn stierenloop, is er waarschijnlijk veel meer tijd voor deze cyclus om uit te spelen voordat Bitcoin de top bereikt.